mandag den 30. juli 2012

Den perfekte start på ferien.

I dag er jeg startet på  den sidste og længste del at ferien. Og hvilken start. I aftes kom vores hunkat hjem med en anden kat,den var noget sky så vi kunne ikke i nærheden af den men børnene var sikre på  at det var vores gamle hankat der har været væk siden midten af april, så der lidt sat lidt lækkert ud til den. Og sørme om det ikke var rigtig. Castro sad pænt på  havebordet i nat jeg var oppe og tjekke. Her til morgen sad pænt han i garagen og miauede. Lucca fik han lokket ind i køkkenet. Og han er ikke helt så sky som først antaget. Men han forbliver ude kat lidt endu. Men mon ikke tilliden kommer tilbage med tiden. Jeg håber det sådan.

Published with Blogger-droid v2.0.6

4 kommentarer:

 1. Sikke da en fantastisk historie. Man kan ikke lade være med at sidde og tænke på om hun katten lige frem har været ude og lede efter ham ;o) Håber at Castro snart føler sig rigtigt hjemme igen, og tillykke med hjemkomsten :o)

  SvarSlet
 2. Ej! Hvor dejligt for jer.
  Håber snart han er til at komme i nærheden af, det er lidt hyggeligere når de vil kæles med.

  Ha´en dejlig ferie

  Knus Susi

  SvarSlet
 3. Dejligt at Castro endelig er hjemme igen!! :-)

  SvarSlet
 4. Ja det er så dejligt han er hjemme igen. Og han går stadig og lusker rundt udenfor. Men det kunne nu være rart at vide hvor han har været for han er ikke helt den gamle Castro. Men håber det kommer med tiden.

  SvarSlet