onsdag den 30. maj 2012

Jeg lærer aldrig det med ventetider.

Sebastian er blevet opereret i øret i dag. Det startede egentlig med en prop og derefter lidt flyde øre, så turen gik til læge og ørelæge der kunne se at der var noget galt med hans trommehinde og at han skulle opereres for det.

Det er så sket i dag. Under fuld narkose har de fjernet hans trommehinde og taget knoglerne i øret ud og renset for noget der heder benæder betændelse, (der som ordet antyder æder/ætser knoglerne  op hvis ikke det bliver fjernet) og så sat knoglerne på plads igen. For så til slut lave en ny trommehinde og sy det hele sammen igen.

Han skulle møde fastene i morges og kl 14.30 var vi klar til at tage hjem igen. Men synes godt nok at de 3 1/2 time operationen stod på var rigtig lange. Og er der noget jeg har det svært ved er det ventetider jeg ikke har nogen anelse om hvornår slutter. Og særligt når det gælder mine børn, til trods for jeg nu har prøvet det flere gange.

Det gode ved dagen var at han måtte spise alle de is han kunne, og forhåbentlig få en bedre hørelse.

Det værste er at han skal forholde sig i ro i ro i hele3 uger, og jeg har ingen anelse om hvordan det skal lykkes.


Published with Blogger-droid v2.0.4

3 kommentarer:

 1. Nøj hvor han ligner dig..

  PY ha en grim oplevelse.. jeg kan ikke forstille mig hvordan det må være at vente på ens barn i narkose.. Æv. Håber snart han kommer på fode igen.. Lone

  SvarSlet
 2. Jeg har ikke tal på hvor mange gange jeg har prøvet de, men jeg er holdt op med at tude. Men vente tiden den bliver ved med at være lige lang.

  SvarSlet
 3. Det er aldrig rart at se sine børn i narkose.... Men hab vil nyde at få sin hørelse igen. Jeg har selv fået det lavet for 3 år siden hvor jeg praksis talt ar døv på ørt og en hel ny verden åbnede sig bagefter.. Jeg kunne igen høre min mand snorke før vente jeg bare det døve øre op..;)

  SvarSlet