søndag den 4. september 2011

Drivhuset i junglen.

Til vores oprindelige have hører et ekstra stykke græs. Det ligger bag vores tidligere nabos have, men inden vi købte huset havde det i en lang år række været lejet ud til den pågældende nabo, og for ikke at lave en masse bøvl, lod vi hende bruge stykket.
Naboen døde for et års tid siden, og de naboer der bor på den anden side af huset (der er et sammen bygget hus) har købt det og er nu ved at renovere, og lægge dem sammen.
Vi har nu lavet en vind vind aftale med naboerne, om at de har brugsretten oger græs stykket mod at de hjælper os med at lave lidt små reperationer ved vores hus.

Se lige hvad der ligger på stykket, Et lille fint drivhus. Og nu er det blevet vores.

I huset har en gammel vinplante fået lov til at gro vildt, men inde bagerst står den yndigste pink rose.

Her var det egentlig meningen vi skulle have køkkenhave, men da vi har afventet aftalen om drivhuset, har vi ventet med køkkenhaven.

I dag har vi så fået bugt med en stor del af junglen udvendigt.

Og næsten fået gjort klar til at få støbt sokkel så vi kan få flyttet drivhuset.
Vi nåde desværre ikke at blive færdige i dag, da vi skulle til 89 års fødselsdag hos min farmors samlever. Så resten må vente til der igen har været et par dage med tørvejr. Øv for jeg glæder mig til at få det hjem og håber vi kan nå at få et par hygge timer i det inden det bliver alt for koldt udenfor.

2 kommentarer:

 1. Ej! det bliver dejligt med et drivhus.
  Det drømmer jeg også om.

  Har sendt dig en mail.

  Knus Susi

  SvarSlet
 2. Skønt med drivhus! Egne agurker, meloner, tomater, passionsfrugter, vindruer mmmmm...... Så mange muligheder :-)

  SvarSlet