torsdag den 10. februar 2011

Så tænker jeg igen.

Jeg er kommet i tvivl omkring det at blogge.
Hvordan virker mine indlæg?
 Er de for kedelige, for lange, for få, for mange eller er der noget af det der er ok.
Jeg glæder mig over de indlæg jeg læser fra jer andre, og bliver virkelig inspireret. Men jeg har aldrig lært at designe mønstre hverken strikke, hækle eller sy mønstre, så det er ikke så meget nytænkene jeg kan vise der,( har ellers en masse idéer der kører rundt i hovedet). Og jeg har bestemt ikke lyst til at være hende der bliver omtalt som kopisten.
Der foruden har Jante og dennes lov et godt tag i mig ind i mellem. Hvorfor skulle jeg dog skrive noget andre gider læse???
Hmmm. Tænke tænke tænke.
Hvad tænker i????


2 kommentarer:

 1. Hey Camilla!
  Kan godt forstå dine tanker - har selv haft dem masser af gange, men mit råd til dig er: prøv dig frem, og ikke mindst, se på hvad dine læsere reagerer på. Jeg er godt klar over at det ikke er kommentarer man svømmer i, når man kun har 6 faste læsere, men stol på dig selv, og bliv ved med at blogge, og så skal der nok komme flere. Og så endelig ikke hold dig tilbage i Blogland. Personligt kigger jeg altid forbi mine nye læseres blogge, for at se om det er interessant, og på den måde kan du måske lokke andre hertil.
  Du har bestemt noget at byde på - det kan jeg mærke. Jeg kan godt lide dine kreative indlæg, så dem må du gerne lave flere af for min skyld.
  Håber at du fik lidt til overvejelserne!
  Tak for en fin blog - keep it coming!!! :-)
  Ha' en lækker dag.
  Kh. Jane

  SvarSlet
 2. Hej Camilla
  Velkommen til Blogland og 1000 tak for din kommentar hos mig ang. stof. Jeg kunne ikke lige finde din mail vil du sende en mail til:

  mettew@sol.dk

  Jeg har haft min blog i lidt over 1 år nu og i begyndelse er det desværre lidt op ad bakke. Mit råd til dig er at holde fast i dig selv og skrive de indlæg du synes er spændende, så skal læserne nok komme helt af sig selv. Vis en masse flotte billeder også så skal det nok lykkedes for dig. Jeg melder mig i hvert fald som læser herinde.

  Kh. Mette

  SvarSlet