tirsdag den 8. februar 2011

Lysere tider på vej.

Det er ikke kun fordi foråret er på vej, og der så bliver lysere udenfor, der er lyse tider på vej.
Men også fordi vores yngste datter Sofie har været til sidste kontrol hos de super dygtige Neurokirure i Århus, de har været fantasiske.
Sofie er født med en ryg misdannelse der kan sidestilles med rygmarvsbrok, så hun har også nogle af de samme følge sygdomme som mennesker med rygmarvsbrok har.
Sofie ligger klart i den gode ende og kan både gå, løbe og hoppe normalt, men bliver hurtigere træt i benene.
For godt 2 år siden blev hun MR- scannet, og der fandt man ud af hun havde denne misdannelse og bundet rygmarv dvs. at rygmarven sad fast mellem 1&2 korsbens knogler, den blev løsnet, 5maj 2009. En opperation der fra hun kom i narkose og til hun kom på opvågningen tog 5 timer, og de var godt nok lange for os forældre.
Men den var tiltrænkt, trækket på rygmarv og nerver gjore at nerveforyningen til blære og tarm systemet ikke virker helt optimalt, og nok aldrig kommer helt til det.
I dag var vi så til kontrol hos NeruroKirurgene, vi så billederne fra før opperstionen og nye der er blevet taget, og det så så fint ud, rygmarven var "kravlet" op på plads,og hun indrømmede at hun aldrig har oplevet noget lignene, så selv om den mod alle odds skulle sætte sig fast igen( ca3% risiko)så skulle der ikke ske noget alvorligt ved det.
Så Sofie blev afsluttet med beskeden om at alt ser så fint ud, og hvad ryggen angår er hun erklæret rask.
Det er jo super dejlige nyheder af få, og der går nok lige et par dage før det helt går op for os. Og alle de tårer der er trillet stille ned af mine kinder i dag er fyldt med glæde og taknemmelig hed.
 Og her i huset fejrer vi ikke kun danmarks befrielse men også Sofies befrielse d. 5maj og sender mange tanker til det dygtige personale På Århus sygehus.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar